UPCOMING
EXHIBITIONS

MASTERS OF LXRY 2017

EUROPA’S GROOTSTE LUXEBEURS

07.12.2017 – 11.12.2017

Vorig jaar de vierde het evenement zijn vijftienjarige jubileum. De beurs toont het beste uit de wereld van kunst, interieur, fotografie, fashion, gadgets, gastronomie, juwelen, horloges, boten, auto’s, travel en nog veel meer. Deze Design Edition is de grootste uit de geschiedenis van Masters of LXRY.

Masters of LXRY maakt haar naam als Europa’s grootste premium lifestyle event méér dan waar. Hier vind je de meest gevestigde merken en bedrijven uit de luxe-industrie onder één dak. Vijf dagen lang. Een ‘luxestad’ wordt het wel genoemd. En dat is het ook. Een pop-up luxestad. Gebouwd op de pijlers kwaliteit, ambacht en uniciteit. In vijf hallen verdeeld over een recordoppervlakte van bijna 40.000 vierkante meter kom je dit jaar alles tegen wat een stad een stad maakt: hele huizen, restaurants, galeries, tuinen, unieke juwelen en horloges, zwembaden, auto’s, boten, pleinen, markten, theaters… en mensen.
Dit jaar staat Masters of LXRY in het teken van design, waarmee de beurs een eerbetoon brengt aan het Nederlands designtalent. Het biedt de bezoekers een unieke kijk in Nederlandse kunst, architectuur, mode en industrieel ontwerp.