LATEST
NEWS

WANROOIJ GALLERY ON LXRY TV

van sculpturen tot mixed media
Het is meer dan een galerie pur sang. Het is een kunstpodium op internationaal topniveau. Want het welbekende Wanrooij Gallery exposeerde eerder al op grote grote wereldbeurzen waaronder Art Miami en Art New York. Deze galerie in Amsterdam is de creatie van Martijn en Anja Wanrooij. Beiden zijn nog altijd de drijvende kracht achter de galerie. En beiden hebben een ontwikkelde neus voor vernieuwende, uitdagende en inspirerende kunst met karakter. Uiteindelijk maakt dat van Wanrooij bovenal een dynamische en innoverende omgeving waar kunstgrenzen worden getart en dogma’s worden doorbroken. Of je nu geïnteresseerd bent in gerenommeerde new media art- artiesten of een oog hebt voor intrigerende, nieuwen namen. En of je nu houdt van fotografie, mixed media, urban pop, sculpturen of schilderijen.

Tevens zal er werk te zien zijn van fotograaf Gerard Rancinan en primeurt Wanrooij Gallery met de Himalaya-serie van fotograaf Christian Voigt 

Wanrooij op masters of lxry
In vergelijking met 2016, is Wanrooij Gallery Amsterdam met een stand van maar liefst 60m2 twee keer zo groot te bewonderen op Masters of LXRY. Hier wordt onder andere het werk van Logan Hicks geïntroduceerd, die bekendstaat als beste aerosol-kunstenaar ter wereld. Dit betreft een bijzondere kunstvorm waarmee vloeistoffen of stofdeeltjes worden gegoten in een glas. Tevens zal er werk te zien zijn van fotograaf Gerard Rancinan en primeurt Wanrooij Gallery met de Himalaya-serie van fotograaf Christian Voigt. Masters of LXRY betreft het grootste premium lifestyle-event van Europa en wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie, hier om tickets te bestellen en klik op onderstaande foto’s om twee beelden te zien die door Wanrooij Gallery worden meegebracht. Het New York-kunstwerk is van Logan Hicks, de feestelijke maaltijd werd ontworpen door Gerard Rancinan.” (bron: www.lxry.nl)